Caroline Popp Clausen

Nyheder

Intermediare I debut

Posted on February 1, 2010 at 9:16 AM

Præcis et år efter min debut i Prix St. George har jeg for første gang redet Intermediare I på Wanessa til distriktsstævne i Kolding Rideklub. Vi havde arbejdet meget koncentreret med de nye øvelser som 2'er changementer og helpiruetter, og jeg følte mig faktisk meget klar. Wanessa var også rigtig god på opvarmningen, hvor Bettina hjalp mig. Jeg bliver så kaldt for tidligt på banen, hvilket resulterede i lidt forvirring og knap så heldig ridning lige inden, jeg skulle på banen.

 

Der indsneg sig en hel del dumme fejl såsom changement i galopøgningen, sprang i galop i travtraversen osv. Men Jeg følte dog heldigvis ikke, at disse fejl kom pga. sværhedesgraden, men var udelukkende, fordi jeg ikke gav Wanessa den støtte, hun måske havde brug for på banen. Vi red til knap 64, som jeg bestemt synes, er godkendt til vores første Intermediare I.

 

Med stævnet veloverstået glæder jeg mig til landsholdssamling i Tønder på ECCO centeret.

Categories: Stævner

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments